Kamp Siber, Tolmin - Posočje, Slovenija

Dejavnosti

Jadralno padalstvo in zmajarstvo

Zgornje Posočje je znano po jadralnem padalstvu in zmajarstvu. Kobala je najbližje vzletišče, pristanete pa lahko na bližnjih travnikih, le nekaj sto metrov stran od kampa.

Ribolov

Bližina rek Soče, Tolminke in nenazadnje tudi Idrijce predstavljajo odlična izhodišča za ribolov. Na vašo željo vam priskrbimo izkušenega ribiškega vodnika, ki vas bo popeljal v skrite kotičke tukajšnjega ribolovnega paradiža.

Kolesarjenje

Iz kampa se lahko podate s cestnim ali gorskim kolesom na ture različnih zahtevnosti, vse pa vas bodo vodile po slikoviti pokrajini z zanimivimi postajališči in čudovitimi razglednimi točkami.

Športno plezanje

Če vam osvežitev v Soči ni dovolj se lahko podate tudi v svet vertikale. Le nekaj kilometrov stran od kampa sta dve plezališči: Senica pri Ljubinju ter plezališče pri Čiginju.

Vodni športi

Smaragdna lepotica vzdolž svojega toka pokaže različne obraze: divjega s svojimi brzicami za ljubitelje kajakaštva, ter mirnega za tiste, ki bi se radi s kanujem prepustili njenemu toku. Z informacijami o vodnih aktivnostih vam bomo z veseljem pomagali na recepciji.