Kamp Siber, Tolmin - Posočje, Slovenija

Kako do nas?

Z avtomobilom, avtodomom, avtobusom, motorjem, kolesom ali peš, in sicer iz spodaj naštetih smeri.

Smer osrednja Slovenija (nahajamo se na levi strani ceste,  pred Tolminom)
– Ljubljana–Vrhnika–Logatec–Idrija–Most na Soči–Tolmin (po cesti 102) ali
– Škofja Loka–Cerkno–Želin (po cesti 210, nato zavijete desno na cesto 102), nadaljujete proti Stopniku–Mostu na Soči–Tolminu.

Iz smeri Avstrije
Mimo Beljaka (avtocesta E55) do Trbiža v Italiji, nato čez mejni prehod Predel v Slovenijo (cesta SS54). Pot  nadaljujete po dolini reke Soče: Predel–Bovec–Kobarid (cesta 203), Kobarid–Tolmin (najprej 102, nato 103). Peljete se skozi Tolmin in prečkate most čez Tolminko, nato pa  v drugem križišču zavijete desno v smeri proti Mostu na Soči. Že takoj  za križiščem boste na desni strani opazili oznako našega kampa.

Iz Italije
– Potujete proti Udinam (avtocesta E55), mimo Cividale del Friuli (cesta SS54), nato prečkate mejo na Robiču in nadaljujete proti Kobaridu–Tolminu (cesta 102).
– Iz Gorice (po avtocesti E70, zavijte za Gorizia) prečkajte mejo na Vrtojbi (cesta 614, nato 103), do Rožne doline–Nova Gorica–Solkan (še vedno 103) in nato navzgor po dolini reke Soče. V Ušniku lahko zavijete desno proti Mostu na Soči in nato levo proti Tolminu, ali pa v Ušniku pot nadaljujete proti Tolminu in skozi mesto proti kampu.

Z vlakom ali avtovlakom lahko prispete na najbližjo železniško postajo na Mostu na Soči  do vasi Postaja. Prečkajte most čez reko Idrijco in zavijte levo proti Mostu na Soči, tam pa desno proti Tolminu.

Če se radi vozite z avtobusom, lahko TUKAJ preverite vozni red avtobusov po Sloveniji. Če pa se rajši popeljete z vlakom, vam bo v pomoč vozni red Slovenskih železnic, ki ga dobite TUKAJ.